Websites

Een moderne website moet voldoen aan heel wat criteria. Een belangrijke factor is uiteraard een stijlvol design dat op elk platform (laptop, tablet of smartphone) correct wordt weergegeven. U mag er dan ook vanuit gaan dat al onze websites voorzien zijn van een professionele en mobielvriendelijke layout.

Indien u een website overweegt, kunnen we samen bekijken welke richting u best uitgaat. Dit hangt immers af van bedrijf tot bedrijf. Om u alvast een idee te geven, hebben we hieronder enkele belangrijke elementen opgelijst.


Responsive webdesigns
Heel wat websites zijn vandaag de dag nog niet te bekijken op tablets en smartphones, omdat ze hier niet voor ontworpen zijn. Hierdoor verliest men echter een groot deel van zijn bezoekers (+25%). Bij Cowality zorgen wij er met een stijlvol design voor dat elke gebruiker een optimale gebruikerservaring heeft op uw website, ongeacht het apparaat (bv. iPad of Androidphone) of webbrowser (bv. Google Chrome of Firefox) waarmee men uw website bezoekt.


Bezoekersanalyse
In combinatie met Google Analytics krijgt u een zeer accuraat en visueel overzicht van het internetverkeer op uw website. Via welke zoektermen komt men op uw website? Hoeveel webpagina’s worden er gemiddeld bekeken? Hoe lang blijven de bezoekers op uw website? Enzovoort. Deze data kan zeer interessant zijn om de inhoud van uw website nog beter af te stemmen op uw bezoekers.


Hosting
De hosting bepaalt de snelheid en degelijkheid van uw website. Bij Cowality kiezen wij voor kwaliteit, snelheid en veiligheid. Lees meer over onze hosting.


Uw eigen website onderhouden
U kan er voor kiezen om uw website zelf te onderhouden. Indien er bepaalde inhoud aan uw website dient toegevoegd of gewijzigd worden, is dit eenvoudig uit te voeren. Wil u zich hier niet mee bezig houden, dan kan u uiteraard op ons rekenen. Doordat onze websites eenvoudig zijn in onderhoud, blijven de kosten van het onderhoud zeer beperkt.


Inhoud aanvullen
Indien een bepaald deel van uw website regelmatig dient aangevuld te worden, kunnen we dit voor u vereenvoudigen. Zo kan u bv. een blog onderhouden, events toevoegen aan uw website, uw portfolio aanvullen, … .


Productverkoop
Wenst u online producten te verkopen, kunnen we dit toevoegen aan uw website. Indien gewenst kunnen we een winkelwagentje aanbieden waarmee de klanten online kunnen bestellen.


Professionele foto’s
Een goede website is voorzien van enkele mooie foto’s. Indien u zelf niet over kwaliteitsvolle foto’s beschikt, kunnen wij deze voor u aanschaffen met een professioneel resultaat tot gevolg.


Professionele inbox (Gmail)
De maildienst van Google is enorm krachtig. Alle mails op uw apparaten worden gesynchroniseerd en u heeft altijd een prima back-up. Daar wij hier maar al te graag gebruik van maken, kunnen wij uw eigen e-mailadres (bv. info@jouwbedrijf.be) koppelen aan een Gmail-inbox. Daarnaast beschikt u ook over de andere voordelen die Google aanbiedt (bv. Google Drive), wat het samenwerken tussen collega’s heel wat vereenvoudigt.


Search Engine Optimized
De inhoud van onze websites wordt standaard mooi uitgelezen door Google. Indien u wenst, kunnen wij uw website nog uitbreiden zodat uw inhoud nog beter gekoppeld wordt met voor u belangrijke zoektermen. Hierdoor zal uw website sneller door potentiƫle klanten gevonden kunnen worden.


Google Maps
Door uw bedrijf op de juiste manier te koppelen aan Google Maps, zullen uw klanten uw contactgegevens veel sneller terugvinden. Daarnaast verbetert dit ook uw ranking binnen Google resultaten.


Facebookpagina
Indien u nog niet bekend bent op sociaalnetwerksites is dit misschien de unieke gelegenheid. Wij maken een verzorgde Facebook-pagina voor u aan en integreren die in uw website.


Plug-ins
Heel wat functionaliteiten van bekende websites zijn te integreren in uw eigen website. Zo kan u bv. uw Twitter toevoegen, recente reviews over uw bedrijf op TripAdvisor weergeven, een fotoalbum van uw Instagram-account koppelen, …

Vraag een offerte aan!

Indien u een offerte wil laten maken of een vraag heeft, contacteer ons dan via contactformulier.